Vakantie Napret

Ieder jaar organiseert de vereniging voor niet-leden haar jaarlijkse gratis cursus Jeu de Boules onder de naam Vakantie Napret. Mogelijk hebt u op vakantie voor het eerst kennis gemaakt met het spel, of u kent het al, maar weet eigenlijk niet hoe het nu precies gespeeld wordt. Het spel wordt pas echt leuk als u bekend bent met de spelregels, de verschillende technieken en de tactieken die u kunt toepassen om uiteindelijk als winnaar van het veld te stappen.

Dan wordt snel duidelijk dat deze sport uitermate boeiend kan zijn voor jong én oud, man én vrouw, voor wedstrijdsporter én recreatieve speler. Op 4 zondagmiddagen van 14:00 – 16:00 uur worden u de basisprincipes van deze sport bijgebracht. Als afsluiting is er op de laatste dag een toernooi voor alle deelnemers.

Deelname aan de cursus is gratis!

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar de PR Commissie. Of meldt u direct aan via onderstaand formulier.

*Wanneer u de e-mail link gebruikt in Chrome kan het zijn dat deze link niet werkt. Dit komt omdat uw webbrowser niet weet welk e-mailprogramma er geopend moet worden. In Chrome kunt u dit aangeven door in de url balk het volgende te typen chrome://settings/handlers (zonder http(s) of www). Staat hier een mailprogramma bij zoals gmail? Klik achter het icoon op de drie puntjes en kies voor ‘instellen als standaard’. U kunt natuurlijk ook gewoon het e-mailadres aan uw contacten in uw e-mailsoftware toevoegen en via uw e-mailsoftware de mail sturen.

0182 527 910