Opleiding Clubofficial

Bij iedere vereniging en zeker bij PV Gouda is er behoefte aan leden die niet alleen lid zijn om te spelen, maar ook belangstelling hebben voor de organisatie daaromheen. De NJBB verzorgt voor dergelijke leden verschillende opleidingen, zoals die voor scheidsrechter, wedstrijdleider of instructeur.
Voor leden die geen zin hebben om één van deze – pittige – opleidingen te volgen biedt onze opleiding tot Clubofficial een alternatief.

In een aantal afzonderlijk te volgen modules leer je van alles en nog wat over de petanque-sport, het organiseren van wedstrijden en de rol van de vereniging daarbij. Denk daarbij niet alleen aan de taak van de wedstrijdleider of de scheidsrechter, maar ook aan de opvang en begeleiding van spelers, het gebruik en de inrichting van het terrein, het gebruik van hulpmiddelen zoals beamer en geluidsinstallatie, enzovoort.

Voor uitgebreider informatie: zie Cluboffical.

Leden kunnen zich aanmelden bij de commissie Opleidingen en Trainingen.

*Wanneer u de e-mail link gebruikt in Chrome kan het zijn dat deze link niet werkt. Dit komt omdat uw webbrowser niet weet welk e-mailprogramma er geopend moet worden. In Chrome kunt u dit aangeven door in de url balk het volgende te typen chrome://settings/handlers (zonder http(s) of www). Staat hier een mailprogramma bij zoals gmail? Klik achter het icoon op de drie puntjes en kies voor ‘instellen als standaard’. U kunt natuurlijk ook gewoon het e-mailadres aan uw contacten in uw e-mailsoftware toevoegen en via uw e-mailsoftware de mail sturen.

0182 527 910