Nieuwsbericht

Voorzitter Lieke Vogels feliciteert alle leden met 50-jarig bestaan NJBB

Uncategorized

Beste leden van de NJBB,

Vandaag is onze officiële verjaardag 50 jaar. Graag feliciteer ik jullie allemaal met dit bijzonder heugelijke feit. Tevens wil ik iedereen hartelijk bedanken, zowel de pioniers als de vele vrijwilligers die de voorbije jaren een bijdrage hebben geleverd in welke vorm ook, aan de verbinding en ontwikkeling van de NJBB en onze prachtige Petanquesport. Dit is van onschatbare waarden!

We zijn ons jubileumjaar al 8 maanden aan het vieren, met als hoogtepunt het fantastische EK Petanque 2022 in Den Bosch. Velen van jullie zijn daar naar toe gekomen en hebben we in ons unieke Petanquedorp ontmoet. We hebben met elkaar enorm genoten van de sport, de spelers en de geweldige ambiance. Hiermee hebben we onze sport en zeker ook Nederland als Petanqueland goed op de kaart gezet, een gezamenlijke inspanning waar we best trots op mogen zijn!

Graag willen we dat met jullie voortzetten. We hebben bij wijze van spreken al brons in handen en dat kan met onze gezamenlijke visie en inzet in de toekomst zomaar goud worden. Ik heb het dan niet alleen over (top) sportprestaties maar ook over de ontwikkeling van de (breedte)sport, en de positionering van onze bond en de verenigingen. Wij willen jullie inzet en enthousiasme daar graag voor gebruiken.

50 jaar jong!

Er ligt een mooie dynamische sport- en verenigingstoekomst voor ons. We hebben er veel vertrouwen in. Graag gaan we met jullie samen aan deze toekomst bouwen!

Lieke Vogels
Voorzitter bondsbestuur NJBB

0182 527 910