Nieuwsbericht

Marcel en Stefan 2e plaats Masters

Op 28 en 29 oktober was de finaledag van het Masters-toernooi. Om daaraan te kunnen deelnemen moest je je plaatsen via diverse toernooien. De beste acht tripletten konden zich deelnemen aan het finaleweekend. Marcel Stok, Stefan Tabben, Marcel van Nieuwenhuisen en Moussa Agzoul . De laatste verving Marcel van Nieuwenhuisen die ontbrak vanwege vakantie. Zij stonden na de verschillende master-toernooien op een derde plaats en mochten zich opmaken voor de strijd met als inzet deelname aan het WK tripletten in Dijon in 2024.

Op zaterdag 28 oktober begon ons triplet met een nederlaag. In de volgende ronde namen ze revanche en plaatsten zij zich voor een beslissingswedstrijd. Door winst kwamen zij in de halve finale.

In een best of three werd gewonnen met 2-1 van Edward Vinke, Joey van Doorn, Essa Doualeh en Essa Agzoul.

Op zondag vond de wedstrijd met een best of five plaats. Zij speelden tegen Dennis Mul, Patrick Tuaux, Frank Schepers en Milan Heiligers. Helaas ging deze finale met 3-0 verloren. Met een tweede plaats nestelden zij zich in de top van Nederland. Al met al een geweldige prestatie waar PV Gouda trots op mag zijn!

0182 527 910