Nieuwsbericht

Een drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Ook nu is het verenigingsjaar weer begonnen met een nieuwjaarsreceptie. Er werd weer stil gestaan bij de mensen die afgelopen jaar zijn overleden. Daarnaast heeft de accommodatiecommissie afscheid genomen van Jaap en Teus. Beiden hebben jaren werkzaamheden voor de vereniging verricht waardoor we iedere week op gladgestreken banen konden spelen. Hans werd geëerd met de verenigingsspeld vanwege zijn 25 jarig lidmaatschap. Allen werden zoals het hoort in de bloemen gezet.

Jaap Langbroek, Teus Berkouwer, Hans Kwinkelenberg
Jaap Langbroek, Teus Berkouwer en Hans Kwinkelenberg in de bloemetjes gezet

Onze huidige voorzitter Aart den Boon, toen nog lid van Nederlek, kwam in een ver verleden drie Gouda-leden tegen die een afwijkend clubtenue droegen tijdens de nationale competitie. Het bleken Thom Dessing, Esther Neven en Teus Berkouwer te zijn. Deze leden hebben het shirt nog steeds. De drie Man-bijt-hond-shirts zijn nu netjes ingelijst en krijgen een plaats in onze nieuwe bar. Aart kreeg de lijst overhandigd.

Teus Berkouwer - Thom Dessing - Esther Neven overhandigen Aart den Boon de ingelijste shirts
Teus Berkouwer, Thom Dessing en Esther Neven overhandigen de shirts aan Aart den Boon

Na het officiële gedeelte was het tijd om gezellig met elkaar te praten en herinneringen op te halen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een goede start van 2024.

0182 527 910