18 juli 2016

Lid worden

Wow! Wat leuk! Je wilt misschien lid worden? Hieronder lees je hoe dat moet, wat de kosten zijn en wat er nog meer bij komt kijken. En uiteraard kun je jezelf hier ook als lid aanmelden.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even mailen of langskomen op de vereniging.

Alles op een rij

   • Het lidmaatschap kost € 93,-* per jaar. Voor jeugd tot 18 jaar geldt een GRATIS lidmaatschap (uitgezonderd licentiekosten, zie onderstaande prijzen);
   • Het lidmaatschap van Petanque Vereniging Gouda kan op elk moment van het jaar ingaan. In het eerste jaar betaal je naar rato van het aantal maanden dat je lid bent;
   • Verder komen er nog kosten bij voor de licentie van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond):
   • Clublicentie € 12,75*  (als je alleen lekker op de vereniging wilt spelen);
   • Jeugdlicentie € 16,50* (voor de jonkies tot 18 jaar);
   • Wedstrijdlicentie € 33,00*  (als je ook toernooien buiten de deur wilt spelen).

* Genoemde prijzen zijn volgens prijspeil 2019

Wat krijg je daarvoor?

Allereerst een prima sfeer, waarbij er zowel plek is voor de recreatief ingestelde speler als de wedstrijdspeler. Respectvol met elkaar omgaan is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Als lid kun je natuurlijk lekker komen boulen op alle 5 reguliere speelmomenten die de vereniging wekelijks geopend is. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Daarnaast kun je in de wintermaanden (gratis) deelnemen aan de Basis Opleiding Petanque waarbij alle basisbeginselen over techniek, tactiek, mentale instelling en spelregelkennis aan de orde komen. Wil je jezelf verder bekwamen? Dan kan dit via de trainingen die we regelmatig organiseren. Voor de jeugd is er een aparte training in de namiddag. Verder kun je deelnemen aan alle toernooien die door PV Gouda worden georganiseerd. Dat zijn  er zo’n 14 per jaar. Heb je een wedstrijdlicentie, dan kun je ook deelnemen aan de diverse competities die door de NJBB worden georganiseerd maar ook aan toernooien bij alle andere bij de NJBB aangesloten verenigingen in Nederland.

Het enige dat wij hiervoor terugvragen is dat je je ook een paar uur per jaar vrijwillig inzet. Bijvoorbeeld door een paar keer bardienst te draaien. Dat is alles.

Clubkleding

Als lid van Petanque Vereniging Gouda is het niet verplicht om clubkleding aan te schaffen. Voor sommige toernooien en competities kan het overigens wel voorkomen dat teams dezelfde kleding moeten dragen. In dat geval biedt de vereniging clubkleding aan tegen zeer redelijke prijzen.

Ja, ik meld mij aan als lid van PV Gouda

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden

Het ingevulde en ondertekende formulier kun je op de vereniging afgeven aan één van de bestuursleden.