9, augustus, 2021

Jeu de Boules Clinics

Onze accommodatie heeft alles in huis om uw bedrijfsuitje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Geniet daarbij van het Bourgondische leven en maak kennis met een ontzettend leuke sport. Onze vereniging beschikt over een sfeervol verenigingsgebouw met volledig ingerichte keuken, een groot buitenterrein met 38 speelvelden en een overdekte en verwarmde accommodatie (het ‘Boulodrôme’) met 16 speelvelden.

Onze eigen leden leiden alles in goede banen voor u. Ook verzorgen wij desgewenst de catering. Met enkele bedrijven in de directe omgeving hebben wij interessante prijsafspraken kunnen maken waardoor wij u een volledig verzorgd warm en/of koud buffet kunnen aanbieden.

Zelfs als het regent kan uw evenement gewoon doorgaan dankzij ons overdekte ‘Boulodrôme’ en blijft de stemming er in. Kortom, deze clinic staat garant voor Bourgondisch genieten!

Na een warme ontvangst met koffie of thee gaan de gasten het speelveld op, waar iedereen na een korte uitleg van het spel zelf aan de slag gaat. Er volgt een kleine competitie, waarbij per speelronde door het lot wordt bepaald mét wie en tégen wie men speelt. Dit alles zorgt niet alleen voor de nodige strijdlust, maar ook voor een ongedwongen sfeer waarbij veel kan worden gelachen en leuke gesprekken ontstaan tussen gasten die elkaar vooraf niet kenden. We gaan uit van een groepsgrootte van minimaal 20 en maximaal 60 personen.

Met uitzondering van onze reguliere speeltijden en competitiedagen kunt u het hele jaar door bij ons terecht voor een clinic. Zowel ’s avonds als overdag, weer of geen weer. Onze speeldagen zijn: zondagmiddag, maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag, dinsdagavond en donderdagavond.

Wegens technische storing werkt ons formulier op dit moment niet, een nieuwe website is in aanbouw. Tot die tijd verzoeken wij u ons via de reguliere weg een e-mail te sturen aangaande uw aanmelding naar: CLcie@goudapetanque.nl