7 Oktober 2018: Workshop petanque ter kennismaking voor jeugd

Ervaren jeugdtrainers uit het ”Jeugd in Opleiding” initiatief bieden jongeren de kans om kennis te maken met de uitdagende en spectaculaire kanten van de petanque sport.

Opgedeeld in meerdere groepen leer je de techniek van het werpen, het plaatsen en het schieten. Ook de mentale aspecten en tactische keuzes om deze technieken winnend in te zetten komen aan de orde. Tijdens de pauzes kan het geleerde worden beproefd in een ludiek parkoers met uitdagende opdrachten!

Bij de workshop zullen leden van de nationale jeugdselectie aanwezig zijn en demonstraties verzorgen.

Flyer: Workshops petanque voor de jeugd

Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.
Aanmelden via email: PR-commissie
Zorg dat je tijdig, dus ruim voor 12.00 uur aanwezig bent!

DE DAG VAN HET PETANQUE

De workshops worden gehouden op het speelterrein van Petanque Vereniging Gouda als onderdeel van de “Dag van het Petanque”. Op deze dag kan ook aan diverse andere petanque-activiteiten worden deelgenomen, zoals het slottoernooi van de “Vakantie Napret” en een ludiek spelparkoers. Voor clubspelers is er de mogelijkheid om hun petanque vaardigheid te testen in één of meerdere “Petanque Vaardigheidsproeven. Gedurende de dag zijn er meerdere momenten waarop spelers en bezoekers zich kunnen laten “husselen” voor een gezellig “potje petanque”.

Meer info over de Dag van het Petanque:
Nieuwsbericht Dag van het Petanque

Meer info over de gratis Vakantie Napret petanque-clinics:
Nieuwsbericht Vakantie Napret 2018