Open Petanque (Jeu de Boules) Competitie – 6 weken vanaf: Dinsdagavond 29 mei 2018 @ 19:30 – 21:30

 

Petanque Vereniging Gouda organiseert op het sportcomplex in de Uiterwaarden van de Wijk Goverwelle een Open Petanque (Jeu de Boules) Competitie op de dinsdagavonden 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli.

De competitie richt zich primair op de jeugd (tot 18) jaar en senioren met jonge kinderen die niet in het bezit zijn van een licentie van de Nederlandse Jeu de Boules Bond. Dus echt een competitie voor beginners. Ideaal dus ook als voorbereiding voor je vakantie om op de camping een balletje mee te gooien. Je kunt als team (2 spelers) inschrijven maar ook individueel

Als je geen maatje hebt om mee te spelen, dan zorgen wij wel voor een partner.

Kun je een keertje niet?! Geen probleem, want alléén de beste 4 uitslagen tellen mee voor de eindrangschikking. Deelname is gratis!

Wil je meer weten en/of je inschrijven?!

Open Petanque( Jeu deBoules )Competitie