Gratis cursus Jeu de Boules / Petanque 2017

Om de bewoners van Gouda en omliggende gemeenten kennis te laten maken met de jeu de boules sport (officieel ‘Petanque’ geheten) én ons verenigingsleven, biedt Petanque Vereniging Gouda onder de noemer Vakantie Napret een gratis cursus Jeu de Boules / Petanque aan. De cursus, waarbij de spelregels, technieken en tactieken aan de orde komen, vindt plaats op de speelvelden van de vereniging op het sportcomplex “De Uiterwaard”, Uiterwaardseweg 4 te Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt het sportcomplex.

vn

De cursus wordt gegeven op de zondagmiddagen 10, 17 en 24 september en op 1 oktober van 14:00 tot 16:00 uur. Vanaf 13:30 verwelkomen wij u graag met een gratis kopje koffie of thee. Als u zelf geen jeu de boules ballen hebt, dan kunt u deze van de vereniging lenen. Regen hoeft geen belemmering te zijn, want in dat geval spelen we in onze overdekte accommodatie. Hoewel het raadzaam is om aan alle cursusdagen deel te nemen, is dit niet verplicht.

De deelnemers sluiten op zondag 1 oktober de cursus af met het Vakantie Napret toernooi. Na afloop worden in het verenigingsgebouw de prijzen uitgereikt en kun je bij een drankje nog gezellig napraten.

Aanmelden:

per e-mail: PR-commissie

of bij Tjepke Tjepkema: tel 06-38 44 07 02

Flyer: Vakantie Napret 2017 (pdf)

Voor gezinnen met kinderen hebben we een speciaal lidmaatschapsarrangement. (Klein)kinderen waarvan één van de (groot)ouders lid is, zijn gratis lid tot aan hun 18e jaar.